Tuesday 17 February 2015

Born Pretty Store Review - Black Cat Water Decals + video

U prethodnoj pošiljci sa Born Pretty Store sajta, između ostalog sam na recenziju dobila i ove preslatke nalepnice sa motivima maca. Kako nikada do sada nisam koristila vodene nalepnice, jedva sam čekala da ih isprobam.
U pakovanju koje možete naručiti na njihovom sajtu (klik), dobijate dvadeset maca nalepnica u pet različitih dezena, tako da imate sasvim dovoljno nalepnica za dva manikira ukoliko stavljate macu na svaki nokat.

ENG: In the last package from Born Pretty Store site, among other things, I got these cute black cat water decals. I have never used water decals before, so I was excited to try them.
You can purchase them here (click) and you will get 20 cat stickers in 5 different designs. This is just enough for two manicures if you put one cat on each nail.
black cat water decals bornpretty


Nemam šta previše da filozofiram, jer je način aplikacije sasvim jednostavan. Sve što vam treba jeste čaša mlake vode. Nalepnice isečete i stavite da odstoje u vodi 10-20 sekundi. Kada ih izvadite sasvim lako će se odvojiti od papira i sve što treba da uradite jeste da ih namestite na nokat tačno onako kako želite. A i u tom pogledu su jako lake za rukovanje, s obzirom da ukoliko ne uspete iz prve da je postavite lepo veoma lako je možete ispraviti. Nakon toga, utapkajte ih ubrusom i to je to. Nalepnica je sasvim čvrsto postavljena na nokat, a kako biste obezbedili dugotrajnost i zaštitili celi manikir koristite nadlak.
Ovim proizvodom sam zaista prezadovoljna i definitivno ću nabaviti još različitih nalepnica, jer su prednosti mnogobrojne. Veoma su lake za upotrebu. Jednostavnije i praktičnije su od bilo kog drugog nail arta (pečatiranje, crtanje, lepljenje ukrasa i šljokica), jer će vam manikir izgledati zanimljivo bez mnogo truda i što je najvažnije neće vam se skinuti istog dana (kao što je to slučaj kod masivnijih ukrasa).

The application of these water decals is really simple. All you need is a glass of lukewarm water. Cut the desired pattern and plunge it into the water for about 10-20 s. After that place them on your nails. Another good thing about these water decals is that if you couldn't place them exactly as you wanted, you will have a time to fix this because they won't stick immediately. Then sop up the water with a paper towel. Seal the manicure with a topcoat and you can be sure that it will be long lasting.
I like this product very much and I am sure I will buy more water decals in the future because they have many advantages over other nail art products. They are very easy to use. They are simpler and more practical than any other nail art technics (stamping, drawing, studs). Your manicure will look interesting without much effort and most importantly they will last longer than studs.

Ove nalepnice, i ljubav prema macama, inspirisale su me da napravim jedan od najslađih manikira u poslednje vreme. Čitav postupak opisala sam u najnovijem videu, pa ukoliko vas zanima ovaj manikir kao i način nanošenja vodenih nalepnica, obavezno pogledajte.

These decals and my little cats were the inspiration for one of the cutest manicures that I made in a long time. The whole procedure is described in my new video, so if you are interested to see this manicure and how to use water decals, take a look.



Evo još nekoliko fotografija ovog manikira.
And here are some more photos of this manicure.

cute cats nails

cute cats nails

cute cats nails

cute cats nails

Za kraj, ostaje mi da vas pozdravim zajedno sa mojim malim mezimcima. Jako bi me obradovalo ukoliko biste sa mnom u komentarima podelili koje su to vaše omiljene životinje i imate li nekog kućnog ljubimca.

Finally, my cats and I wish you a nice day. I would be very happy if you would share with me in the comments what animal is your favorite. Do you have any pet?

38 comments:

  1. Preslatko je ispalo! Bas mi se svidja, nije napadno, a opet je posebno i kreativno nekako :) vec dugo hocu isprobati takve i slicne naljepnice, ali nikako da ih nabavim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. Bas ka tako nekom efektu sam tezila, drago mi je da se to vidi u finalnom rezultatu. :)
      I ja sam tako odlagala isprobavanje ovih vodenih nalepnica, ali sad mislim da cu se navuci na ovakav nacin ulepsavanja noktiju, jer je super jednostavno, a zanimljivo deluje. Tako da, obavezno isprobaj. :)

      Delete
  2. Manikura sa macama ne moze biti nista drugo nego preslatka, ali salica ti je pregenijalna - sve meni najdraze u jednom, crno, bijelo, prugice i maca :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :) Vidim da nas ima bas puno ljubitelja maca. Da, ova soljica je i meni jedna od apsolutnih favorita, najvise zbog ove mace, tako da je prosto cuvam u vitrini i uvek mi je zao da iz nje nesto pijem. :D

      Delete
  3. Presladak manikir, šolja, tvoje mace...ma sve :D Oduševljena sam zaista <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. :) Moje mace ce se posebno obradovati ovolikim komplimentima. :D

      Delete
  4. Preslatko je, šolja mi se posebno sviđa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Ovo je jedna od najzanimljivijih solja u mojoj kolekciji. :)

      Delete
  5. P R E L E P O, zanemim na svaki tvoj nails+cup post :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. Bas mi je drago da ti se dopadaju ovakvi postovi. :)

      Delete
  6. Krasna manikura i prekrasne fotke :) :D

    ReplyDelete
  7. Preslatko, jako mi se dopada <3 L.

    ReplyDelete
  8. Predivno je! Šoljica me je posebno oduševila. :) Imam kućnog ljubimca, mačku, ali mi je omiljena životinja slon, malo teže za imati kao kućnog ljubimca. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :) Razumem te, i ja sam kao mala htela ponija za kucnog ljubimca. :D A sada sam odusevljena macama koje su tako slatke i umiljate.

      Delete
  9. Nalepnice su preslatke, ali posebno tvoje mace :3 slatkisi mali. ^.^ Takodje mi se veoma dopadaju i slike sa soljicom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Mace su ionako pozerke, a posle ovolikih komplimenata ima da se uobraze blese male. :D

      Delete
  10. Ovo izgleda prediivnooo :) Imam uvek oko 6 maca (trenutno) a najvise sam imala 9, sve ista familija, samo se razmnozavaju i sire :) I jednu kucu Ljubicu koja ih sve cuva i po potrebi postrojava :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :) Ista stvar sa macama je i kod mene, sta da radim kad ih obozavam. Bas je lepo sto se tako dobro slazu sa kucom, uvek su mi fascinantna ta prijateljstva izmedju macica i kucica kada odrastaju zajedno. :)

      Delete
  11. Anonymous18/2/15 11:47

    Preslatko je, nalepnice su prelepe, šolja takodje.
    Ali najsladje od svega u celom postu su tvoje mace. :) Ja imam moju Mazu, a čuvala bih još 10 ali nema mesta za sve njih pošto sa nama u stanu boravi i maltezer :) Mace su ubedljivo najmedenije životinje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Slazem se za mace, a i ja imam jednu Mazu. :D

      Delete
  12. Volim sve sto ima mackice ili sapice na sebi, tako da su mi sarice savrsene :)

    ReplyDelete
  13. Umrla san i otišla u raj <3 Em mačke, em nokti :D Prekrasna manikura i mace :D Ja san velika Cat Lady, iman mačora Gobija, moj princ :D (I uz njega jedno 10ak lutalica koje pokušavan pripitomit :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Uh, koliko nas je mackoljubaca. :D

      Delete
  14. ajme, pa ja nemam nijednu šalicu s mačkonjama :(
    manikura je fantastična, jednostavna a dopadljiva, šalica isto... video super... sjedni, pet plus <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. :) Ova soljica je eto sasvim slucajno u mojoj kolekciji vec jako dugo, a sada ne vidjam tako cesto soljice sa motivima maca.

      Delete
  15. Anonymous19/2/15 13:15

    ala kako su slatke naljepnice i šalica :D
    jako lijepo i uredno napravljeno <3

    ReplyDelete
  16. Te vodene nalepnice su odlične. A manikir ti sjajno izgleda. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :) Vodene nalepnice su divne, vec vidim da ce mi to biti otkrice godine sto se tice nail arta. :D

      Delete
  17. Preslatko je ispalo, bas mi se svidja, ali sapice su predivne :D soljica mi je prelijepa, a mezimice predivne, predivne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. :) Drago mi je da ti se toliko svidja. :)

      Delete
  18. Naljepnice su stvarno fora, ali su tvoje mace preslake kao i manikura. :) Osobno sam i "dog person" i "cat person" 2 u 1; imam dva psa, ali samo jednu macu - Lolu, druga je nedavno stradala, no zato će uskoro biti malih mačića pa ću vjerojatno nešto u tom stilu osmisliti i za nokte. :) Dobila i ja naljepnice pa samo odgađam no kad kažeš da je lako...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :) Ma mace su najumiljatija bica, u to sam sigurna. Mogu da zamislim kakvo ce kod tebe tek veselje biti sa novim macicima. :D A nalepnice stvano jesu super jednostavne, i ja sam tako odlagala sa isprobavanjem, ali stvarno je sve zacas gotovo i super izgleda i lepo se drzi na noktima. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...