Friday 7 February 2014

New in January

cosmetics
Već duže vreme nisam objavila novi post. Glavni razlog za to su ispitne obaveze kojima se nazire kraj ovih dana. A kako je i januar već odavno gotov i dosta novih proizvoda se nagomilalo kod mene, rešila sam da napišem još jedan post iz serije New in koji će poslužiti kao uvertira za ono što vam spremam u narednom periodu što se tekstova tiče. 




Gabrini nail polishes

U januaru sam želela da isprobam lakove iz Gabrini kolekcija 3D i Confetti. Sva tri su mi se manje ili više dopala. Ovaj zelenkasti je nešto svetliji pa je potrebno više slojeva, plavi ima divnu intenzivnu boju i odličan sjaj, a konfete su naravno sjajan dodatak svakom manikiru.

Gabrini nail polishes

Tu su se zatim našla još tri Gabrini laka. Jedan iz Diamond kolekciji koji mi se u stvari dopao iako ne volim lakove koji u sebi sadrže sitne šljokice. Zatim, ovaj crveni lak za koji se ispostavilo da je hrapavac i kojim sam bila oduševljena pa ste njegovu recenziju mogli da čitate još početkom prošlog meseca. I poslednji Gabrini, Elegant ljubičasti lak, takođe sa sitnim šljokicama koji u stvari jako podseća na China Glaze Grape juice, tako da planiram da uradim uporednu recenziju ova dva laka.

Golden Rose Holiday 85

Krajem meseca sam kupila još dva laka, i time u januaru definitivno preterala sa kupovinom istig. Ova dva laka kupljena su u prafimeriji Kristabel, gde zaista imaju širok izbor Golden Rose lakova iz kolekcije Holiday. Tražila sam neki mint lakić, i na kraju završila sa ovim hrapavcom čija boja je nešto između mint i svetloplave i jako teško se slika posebno ovako u bočici. Drugi lak je Don Juan OC220 koji sam, nakon dužeg gledanja istog po netu, želela da isprobam. Dosta sam razočarana ovim proizvodom, kako kvalitetom tako i samom bojom koja dosta drugačije izgleda na noktima nego na slikama. No, pisaću već i o njemu verovatno pa ćete videti na šta mislim.

Essence

Za kraj, poslednji lak, koji je doduše kupljen na kraju prošle godine, ali se nije našao u prošlom postu ovog tipa, a zaista me je oduševio. U pitanju je lak sa termo efektom, ujedno prvi tog tipa koji sam isprobala i ostala opčinjena promenom boja toliko da sam samo gledala u svoje nokte.
Na slici je takođe i Essence Stay no matter what tečni ajlajner koji sam kupila nedavno na sniženju. Iako sam na internetu svuda nailazila na pozitivne utiske o Essence ajlajnerima, ja sam nakon prvog nanošenja ovog ostala razočarana. Bočica je nepraktična jer je otvor preuzak i može se vrlo lako desiti da vas isprska sadržaj prilikom izvlačenja četkice. Prvi put mi je takođe linija ispucala već nakon par sati, a kasnije se i skroz istrunila. Juče sam rešila da ga isprobam ponovo i ovoga puta je izdržao duže uz vrlo malo oštećenje same linije.

Adore palette

Proizvod kojem sam se posebno obradovala što se našao u mom vlasništvu ovog meseca je ova Adore paleta senki. Bila je na nekom sniženju u Lilly-ju, a kako do sada nisam imala paletu, iskoristila sam to. Nijanse senki su uglavnom neutralne (braonkaste, sivkaste i rozikaste), većina senki ima šljokice mada ima i nekoliko mat primeraka. Uz paletu se dobijaju aplikatori za senke i maskara, koja nije ništa posebno, ali se može iskoristiti za neki svakodnevni look bez prenaglašenih trepavica. Ja sam zadovoljna ovim proizvodom, jer ne koristim senke svakodnevno i nije mi trenutno potrebna paleta sa većim brojem nijansi.

Adore eyeshadow palette

To je sve. Da li ste možda vi kupile ili isprobale neki od ovih proizvoda, kakvi su utisci? Koju recenziju, od ovih proizvoda, biste želele da vidite prvu na blogu?

3 comments:

  1. Don Juan je divan, paletica također :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Don Juan deluje sjajno u bocici, ali me je dosta razocarao izgledom na noktima. Paleta mi je za sada ok. :)

      Delete
  2. wow, a lot of amazing things!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...