Friday 28 February 2014

New in February

cosmetics

Ovaj mesec je za mene jako brzo prošao, tako da mi deluje kao da sam tek na pisala post o novitetima u januaru, a već je došlo vreme za naredni post ove tematike. Takođe, nisam ni primetila koliko sam lakova nagomilala ovog nešto kraćeg meseca dok ih nisam sve poređala za slikanje. Ispostavilo se da sam kupila 11 novih nijansi, koje još nisam sve stigla da isprobam, i jednu divnu maskaru, ali da krenemo redom.

Essence Miss Sporty

Prva dva laka sam kupila početkom meseca na sniženju u DM. Dosta Essence nijansi iz standardne postave, kao i različiti toperi, bilo je na sniženju u DM i Lilly drogerijama i mogli su se kupiti za nekih 139 dinara, ako se dobro sećam. Rafovi su za svega par dana potpuno opustošeni tako da je nažalost jedino što sam uspela da ugrabim ova nijansa 121 Gold Fever. Miss Sporty je takođe imao neke lakove na sniženju, pre svega mislim na Lasting kolekciju. Kopštali su oko 119 dinara, a ja sam kupila nijansu 425, koja je lepa, ali nešto tamnija na noktima nego što deluje na slikama. Oba laka mogle ste da vidite u ovom MM postu.

Golden Rose

Obično je do sada mama bila ta koja me uvek iznenadi nekim lepim lakom, ali ovog puta se tata potrudio i obradova me sa ova dva laka iz Golden Rose Rich Color kolekcije, u pitanju su nijanse 48 i 07 respektivno. Njih ste takođe mogle videti u MM postu od prošle nedelje i generalno sam zadovoljna kvalitetom lakova iz ove kolekcije. Dobila sam još i standardni, providni GR laka, mada već imam dve bočice istog, ali potrošiću ga valjda s obzirom da je odličan i prilikom lepljenja manjih ukrasa na nokte.

Elegant nail polish

U poslednje, vreme kako izađem u grad, uvek svratim do jedne kineske radnje sa velikim izborom lakova i tako se iz šetnje vratim sa po par novih. U ovoj prodavnici su lakovi ubedljivo najjeftiniji i koštaju svega 70 dinara, što je veoma povoljno. Elegant lakovi su mi se takođe pokazali iznenađujuće dobri s obzirom na cenu. Pigmentacija je u većini slučajeva odlična, pokrivaju gotovo u jednom sloju, imaju lepu sjajnu završnicu i traju na noktima bar dva dana bez primetnih oštećenja. Na slici su nijanse 304, 335, 359, respektivno.

Gabrini nail polish

I još tri laka, koje još uvek nisam isprobala, jer sam ih tek danas kupila, ali verujem da i za njih važi sve ono što sam u prethodnom pasusu napisala za Gabrini lakove. Na slici su lakovi D68, 365, 346, respektivno.

Maybelline The Rocket mascara
Za kraj sam ostavila Maybelline The Rocket maskaru. Tokom februara su sve maskare iz Maybelline Volume Express kolekcije bile na sniženju od 20% u DM drogerijama, dok u Lilly-ju ovo sniženje važi do 20. marta. Do sada sam koristila One by One maskaru i pokazala mi se kao odlična, pa sam rešila da iskoristim ovo sniženje, i za nekih 689 dinara, kupim Rocket maskaru. Mogu samo reći da me je ova maskara još više oduševila od One by One primerka. Inače imam duge trepavice, ali nakon nanošenja Rocket maskare one postaju još duže i ja sam jednostavno oduševljena dobijenim efektom.


Maybelline The Rocket mascara
A evo i fotografije četkice ove maskare koja sadrži dosta zubaca i na taj način verovatno uspeva sa pokupi sve trepavice, fino ih raščešlja i nanese maskaru čitavom dužinom, stvarajući tako efekat dugačkih trepavica.


Da li ste kupovale slične proizvode ovog meseca i kakvi su vaši utisci? Kao što vidite ja sam većinom zadovoljna proizvodima iz februara.
Što se tiče recenzija lakova, još uvek sam u zaostatku sa objavljivanjem istih u odnosu na kupovinu, ali potrudiću se u narednom periodu da vam prikažem neke od ovih proizvoda u zasebnim postovima. 

10 comments:

  1. Lepi lakići :) Gabrini i Rapsodi imaju lepe boje, ali mene ubija njihov miris, zadržala sam samo dva, a imala sam ih desetak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vecina Gabrini lakova koje imam ne mirisu nesto preterano neprijatno, mada ima i onih primeraka koji bas smrde. Ali to za mene trenutno i nije toliki minus, ako se uzme u obzir da i dosta skuplji lakovi nekada smrde i vise nego ovi. Definitivno najvece smrde su mi jedan Deborah lak i crni Essence lak. :D

      Delete
  2. Lijepo si se ponovila :) Volim The Rocket maskaru, po meni je to jedna od boljih maskara. Lakići su mi divni, pogotovo GR žuti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malo sam kolicinski preterala sa lakovima, nemam gde vise da ih drzim, sad moram da im trazim novo mesto. :D
      A maskara je fenomenalna, bas me je odusevila.

      Delete
  3. Mnogo volim Rocket maskaru :) Koristila sam je jaaaakooo dugo i bila sam bas zadovoljna ;)
    Divni lakici...uzivaj u njima <3 :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. :)
      Rocket maskara mi je trenutno postala omiljena, i vec vidim da je i ja jedno duze vreme necu menjati. :)

      Delete
  4. Volim Gold Fever i obožavam Rocket Volume! Odlična maskara zaista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imamo zajednicke favorite onda. :) Oba proizvoda su odlicna.

      Delete
  5. lakovi su ti stvarno odlični :)

    ReplyDelete
  6. vidi ti lakiće... a i maskara izgleda super :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...