Sunday 30 November 2014

TAG: Bloggers Made Me Do It

Početkom novembra je domaćom blogosferom kružio ovaj tag, bloggers made me do it. Dopao mi se tag ovog tipa, jedino što nisam odmah pronašla vremena da skupim sve proizvode kupljene pod uticajem blogerki, pofotkam i napišem tekst, pa zbog toga post objavljujem tek sada.

Otkad sam pre nešto više od godinu dana počela da pišem ovaj blog, mnogo više čitam i druge blogove i redovno se informišem kako o novitetima na našem, tako i na stranom tržištu. Zbog toga su za dosta proizvoda, posebno onih kupljenih u poslednje vreme "krive" beauty blogerke. Ali idemo redom.

Kada sam u oktobru videla video i post o kupovini preko makeuplaza sajta na blogu ana2cats rešila sam da i sama nešto poručim i tako sam konačno kupila ovu prelepu Sleek Garden of Eden (recenzija). Tako da Ana nije "odgovorna" za sam proizvod, ali me je njeno pozitivno iskustvo sa ovim sajtom definitivno ubedilo da poručim ovu paletu. Još jedna stvar koju sam kupila pod uticajem Ane jeste Maybelline Color Drama olovka za usne u nijansi 510 Red Essential.



Macadamia No Tangle brush i Macadamia Healing Oil Treatment su veoma hvaljeni kako na stranim tako i na domaćim blogovima. Pod uticajem Marije sa Head In The Clouds bloga sam proletos kupila njihovo ulje u paketiću sa maskom i šamponom od po 15 ml i dopali su mi se ovi proizvodi, posebno maska koju ću verovatno kupiti u većem pakovanju. Nedavno sam rešila da se počastim i No Tangle četkom, jer sam čula da je odlična, ali ovim proizvodom baš i nisam oduševljena. 


Golden Rose Velvet Matte ruževi se već neko vreme često pojavljuju po blogovima, a za ovu nijansu 23 sam se odlučila nakon recenzija i swatcheva sa bloga Makeup Arena.
Essence I love stage bazu za senke sam viđala na raznim blogovima i youtube kanalima, konkretno mislim da sam rešila da je isprobam nakon što sam je videla u videu i postovima kod Ive sa bloga The Casual Princess. Za te pare baza je sasvim ok i trenutno je koristim, pa će biti i posebna recenzija uskoro. Ipak zbog mojih malo masnijih kapaka, još uvek tragam za bazom sa kojom će mi senka opstati preko dana.
Za Cala blending brush 311 sam se odlučila, jer sam po blogovima čitala uglavnom jako dobre recenzije o ovoj marki četkica, tako da sam uzela ovu za blendanje i stvarno je odlična.


A sad proizvodi za usne koje definitivno najčešće kupujem pod uticajem blogera. Čim vidim u nekom new in postu neki novitet na tržištu balzama to se obavezno nađe u mojoj korpi pri prvoj sledećoj poseti Lilly-u.
Tako sam Baby Lips naravno kupila usled cele one pomame oko ovih proizvoda kada su se konačno pojavili kod nas.
Za Body Resort proizvode sam prvo čula kod Vedrane na blogu Cajkine kandže. Iako je ona recenzirala kremu za ruke, a ne balzam, nakon te pročitane recenzije sam želela da isprobam nešto od njihovih proizvoda.
Labello Lip Butter se isto često mogao videti po blogovima ove jeseni, a Blistex Lip Relief Cream sam kupila u potrazi za nekim proizvodom koji će mi oporaviti usne. Naišla sam na lepu recenziju ovog proizvoda kod Jelene na blogu Moj neseser i to me je navelo da ga kupim.


Lakova stvarno imam dosta kupljenih kako pod direktnim ili posrednim uticajem blogera, ali izdvojila sam samo ovih par.
Essence 01 Fantastic Girl iz Superheroes kolekcije sam kupila posle Vedranine recenzije.
China Glaze At Vase Value
je bio jako popularan proletos, a sećam se jako lepih sličica kod Jovane sa bloga Jovanin kutak.
Golden Rose Rich Color 76 sam kupila po preporuci Dijane sa bloga Sasvim obična devojka, jer sam bila u potrazi za belim lakom, a ovaj je skroz ok za tu cenu. Inače GR lakovima iz linije Rich Color me je još prošle godine zaludela Tamara sa bloga Kapljice sreće by Mala Boginja. Među njenim omiljenim proizvodima sam takođe videla i GR Quick Dry Top Coat, pa sam rešila da ga isprobam i ovim proizvodom sam baš oduševljena.


To je to što se tiče mojih kupovina pod uticajem blogera. Sigurno da ima još proizvoda koje ovde nisam uspela da nabrojim. Posle pisanja ovog posta zaključujem da sam skoro svim proizvodima koje sam kupila po preporuci blogera jako zadovoljna. Zato u poslednje vreme u kupovinu i ne idem dok ne pročešljam detaljno internet i sve recenzije, jer time ne bacam pare na proizvode koji mi ne bi odgovarali.

Da li ste i vi probale neki od ovih proizvoda? Pomažu li vam recenzije na blogovima pri kupovini? 

14 comments:

  1. Skoro sve što sam kupila je pod utjecajem blogerica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, i kod mene je u poslednje vreme tako. :D

      Delete
  2. U poslednjih par meseci sve više proizvoda koje kupujem je pod uticajem recenzija sa blogova. :) Imamo dosta istih proizvoda, a lakove ne smem više ni da gledam, zabranila sam sebi da kupujem. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za lakove, razumem te, ni ja ih vise ne kupujem, ali stvarno. :) Jedino ako mi neko pokloni neki novi lak, inace sam stavila zabranu na kupovinu. :D

      Delete
  3. really like the pruple nail color
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  4. voljela bih isprobati neku od ovih olovki Maybelline Color Drama :D
    Baby lips obožavam <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ova olovka sasvim solidna. Nije joj trajnost nesto super, ali nije ni toliko losa. Ja je koristim i zasebno i ispod ruza i zadovoljna sam. :)

      Delete
  5. Baš mi je drago što si nešto uzela na osnovu mog predstavljanja :)
    Kako ti se čini Body Resort balzam od kokosa? Ja trenutno koristim onaj od manga i miris mi se mnogo sviđa, ali pakovanje mi je baš nezgodno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni se ovaj od kokosa jako svideo, nema neki specijalno jak miris, ali je prijatan. Jedino mu pakovanje jeste malo nezahvalno za koriscenje. Dosta sam ga trosila, tako da sad jedva mogu da dodjem do proizvoda.

      Delete
  6. Arena meni stvarno sve može prodati, a posebno ruževe :D Sviđaju mi se stvarčice koje si nam odlučila pokazati, posebice sleek paleta iako nijanse nisu u potpunosti po mom ukusu, maybelline olovka koju nikako da ulovim i gr ruz ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Arena sa svojim swatchevima ruzeva me uvek mami da kupim neki. :D A tvoja recenzija Nuxe Reve de miel balzama ce me naterati da ga kupim, sad kad su konacno stigli u Srbiju. :)

      Delete
  7. Dođoh tu nakon što sam odlučila nakon tvog kometara poć u lov na Balein odstranjivač šminke hahaha, ironije :D Vi žene moj novčanik ubijate, puno stvari kupim pod utjecajem raznih blogerica. Ali mene ne prođe 'želja' za nečim ako ga prvi, drugi, treći, osmi put ne nađem, o ne. Ja nekad znam mjesecima bit u potrazi haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razumem u potpunosti. :) Baleino dvofazno sredstvo sam bas fotkala za drugi post o omiljenim proizvodima, al eto nikako da ga objavim. Jesi li ga probala i kako ti se pokazao? Meni je bas odlican proizvod, definitivno jedno od boljih otkrica ove godine. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...