Friday 21 November 2014

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange

Prošlog meseca sam vam u MM postu (klik) pokazala ovaj divni L'Oréal lak. Pošto mi se veoma dopao, rešila sam da mu posvetim i poseban post.
U pitanju je L'Oréal Color Riche u nijansi 304 Spicy Orange. Najpre moram reći da mu pridev spicy savršeno pristaje, s obzirom da me jako podseća na boje kakve se mogu videti na Istanbulskoj pijaci začina. Sama nijansa je crvena sa primesom narandžaste. Veoma je lepa i nosiva. Deluje elegantno i šik, a opet ne preozbiljno ili dosadno.
Dolazi u vrlo lepoj bočici koja sadrži 5 ml laka. Četkica je šira i zaobljena tako da je nanošenje laka veoma jednostavno i precizno. Veoma brzo se suši i lepo je pigmentisan. Za dobijanje pune boje i sjaja potrebna su dva tanja sloja. Što se tiče postojanosti laka na noktima, sasvim standardno, tri do četiri dana bez nadlaka. 

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange


Sve fotografije laka napravljene su pri prirodnom dnevnom osvetljenju bez blica. Imam Eveline 8in1 kao bazu, dva sloja laka i nemam nadlak.

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange

Za kraj, s obzirom da sam već pomenula da me samo ime i boja pomalo asociraju na Istanbul, evo i jedne neobavezne slike laka i preporuke knjige. Poslednji voz za Istanbul je knjiga koju sam pročitala pre par godina i dopala mi se. Dobra priča, uzbudljivi delovi i onaj osećaj kada ne možete ostaviti knjigu sve dok je ne pročitate. Mislim da je odličan odabir za ove hladnije i kraće zimske dane koji nam predstoje. Plus, trenutno je možete naći po sniženoj ceni (klik) na nekoj akciji Vulkan izdavaštva. Ja ću je definitivno uskoro ponovo pročitati kako bih se podsetila detalja. 

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange Istanbul

Sve u svemu, ovaj lak mi se veoma dopada i zaista je odličan izbor za svaku odevnu kombinaciju i priliku.
Kakva su vaša iskusta sa L'Oréal lakovima? Volite li ovakve crvene nijanse?

13 comments:

  1. Loreal lakove još nisam isprobala, ali boja je predivna. Inače volim sve crvene nijanse, kakve god bile i ova mi je jako lijepa. Imaš jako dobre nokte, sviđaju mi se :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. I meni je ovo prvi njihov lak, ali definitivno razmisljam da uzmem jos neki. :)

      Delete
  2. NIsam odavno probala L'Oréal lakove, a merkala sam ove slatkiše u Lilly-u nedavno, no odlučila sam se za kupovinu Essie laka. Svakako ću sigurno uzeti neki njihov a ovaj mi je lep no ne bih ga ja nosila.. Imas divne nokte! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. Nokti su, nazalost, trenutno mnogo kraci, jer mi je jedan pukao, pa sam sve skratila. :/
      Ja eto jos uvek nisam probala Essie lakove. Iskreno, OPI me nekako razocarao, pa mi se i ne daju pare na tako skupe primerke, jer iovako ne znam kad cu sve potrositi. :D Ovi L'Oréal su zaista fini, a i mali su pa se mogu lakse potrositi.

      Delete
  3. Slike su mi genijalne a i tvoji nokti su bas mackasti pravi :) boja je divna, bas mislim da ga mami kupim jer narancasta je njena signature boja i uzivala bi u ovakvom laku...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, draga. :) Verujem da bi se mama obradovala, mojoj mami se isto dopala ova nijansa. Ako trazis nesto mozda jos malo vise narandzasto, onda L'Oréal ima i Lush Tangerine nijansu ili mozda China Glaze Stoked to be Soaked. :)

      Delete
  4. Imam tri L'Oreal laka-504,828 i 829.504 je divan,828 je mnogo lepši u bočici nago na noktima a i suši se nekako bzv mat,ali 829 je katastrofa!U pitanju je divna tzv blurple boja u bočici, ali je toliko redak,maže se neravnomerno,kao da je vodom razređivan,jednom rečju grozan.Jesam ga kupila na sniženju za 169 din. ali žali bože para.Nokti su ti divni (pu,pu :))!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na izdvojenom vremenu i ostavljenom komentaru. :)
      Sad sam proguglala da vidim kako izgledaju sve tri nijanse. :) Bas steta sto ti se taj 829 tako lose pokazao, ovako boja izgleda lepo. Mozda je i do toga kako su ga cuvali u prodavnici, posto sam cesto i sama nailazila na potpuno istalozene i vodenkaste lakove na rafovima. :/

      Delete
  5. Baja je predivna, kao i tvoji nokti :D Ove fotkice na kraju su mi baš romantične :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. To sam za fotkanje resila da povadim suvenire iz Turske, ideja je i bilo da ispadne tako nekako pomalo romanticno i nostalgicno. :)

      Delete
  6. Baš je lepa boja, takva neka srednje crvena mi treba. :)
    A ovu knjigu nisam pročitala do sada, mada sam je merkala u Vulkanu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto, onda ti ja preporucujem i knjigu i ovaj lakic. Verujem da ce ti se dopasti. :)

      Delete
  7. Lep je, mada meni bolje stoje crveni sa plavim podtonom.
    Fotke su oodlične! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...