Monday 6 October 2014

New In #2

Odavno nisam pisala New In post, a za to vreme se dosta proizvoda nakupilo. Ranije sam ovakve postove pisala mesečno, ali kako sam smanjila kupovinu lakova kako ne bih gomilala i kako bih stigla sve da vam ih pokažem u posebnim postovima i manikirima, New In postove ću objavljivati tek povremeno. Sa opsesije lakovima prelazim i na ostalu kozmetiku što možete videti po ovim kupovinama.



Golden Rose lakovi, dva iz nove kolekcije Color Expert (radi se o nijansama 64 i 50, možete ih videti u ovom manikiru) i još dva laka posebno kupljena za MM Blue manikir (klik). Odavno sam tražila ovakvu nijansu teget i ovaj GR Rich Color 16 je bio pravi pogodak. GR lakove možete kupiti u parfimeriji Kristabell. Holiday kolekcija je 250 dinara, Rich Color 130, a za Color Expert nisam sigurna, ali mislim da je isto 130 ili tu negde. U svakom slucaju, odličan odnos cene i kvaliteta.


U Dm-u sam naišla na sniženje Flormar lakova koje traje već neko vreme, pa sam uzela ova dva divna primerka, jer nisam mogla da se odlučim između srebrne i zlatne. U pitanju su nijanse 392 Holographic Silver i 394 Golden Orchid i mislim da im je cena nešto oko 100 dinara.
Essence Beach Cruisers kolekcija mi se prvo baš i nije dopala, ali onda sam se ipak vratila po ovaj zlatni hrapavac, 04 life is a beach. Divno izgleda i jedva čekam da vam ga pokažem u nekom manikiru. Cena im je mislim oko 249 dinara i u Lilly-u ih još uvek ima.
Kad smo kod Essence lakova, nakon onog sniženja stigle su i neke nove nijanse. I love my blue jeans je jedna od njih i kupila sam je prvenstveno zbog toga što još uvek nisam probala lakove suede finiša. Platila sam ga 199 dinara, mada na štandu stoji neka cena od 219 dinara.  


Usput sam kupila i ova dva Gabrini laka, jer nešto slično nisam imala. U pitanju su lakovi 308 i D63. Tu su i ovi divni ukrasi koje jedva čekam da isprobam u nekom od sledećih manikira.



Od nelakoholičarskih proizvoda, najpre sam kupila nekoliko četkica. Aurinu četkicu za nanošenje tečnog pudera, Essence Smokey Eye četkicu, i dve W7 četkice, jednu zakošenu i drugu pod brojem 01 (možete ih pogledati na njihovom sajtu). Ne sećam se tačnih cena, ali znam da su W7 četkice bile čak i jeftinije od cene sa sajta, nešto oko 250 dinara. Planiram da probam još ponešto od njihove kozmetike, jer su im cene, a rekla bih i kvalitet, sasvim ok.


Posle višemesečnog traganja za Baby Lips nijansom Pink Punch, konačno sam je ugrabila, a kasnije sam kupila i Mint Fresh. Ovi balzami možda jesu malo i izvikani, ali meni su skroz ok. Često ih koristim i verovatno bih kupila još neku nijansu.


I za kraj, tri proizvoda namenjena očima. Najpre Baleino dvofazno sredstvo za skidanje šminke koje me je oduševilo. Obično mi nijedan proizvod nije prijao za predeo oko očiju i izazivao mi je peckanje i alergije, međutim ovo je skroz druga priča. Do sada nisam imala nikakvih neželjenih reakcija i definitivno mi ovaj proizvod postaje jedan od favorita.
Zatim, Essence baza za senke. Toliko sam čitala o njoj po internetu i videla da je jako puno devojaka koristi i da su zadovoljne, pa sam rešila da je probam. Nije loša, senke zaista duže stoje nego bez nje. Međutim, meni se ne sviđa ta neka žućkasta boja koju daje na koži. Mislim da bi mnogo lepše bilo da je baza nešto svetlija.
I proizvod koji sam skoro kupila i koji me je oduševio već posle par nanošenja, Golden Rose Volume Eyeliner. Moj ultimativni favorit do sada je bio Miss Sporty Fabulous Glam Eyeliner, ali ovaj GR je prvi koji mi se posle toga zaista svideo, a cena mu je smešna (180 dinara u Kristabellu). Pisaću detaljnije o njemu u nekom posebnom postu.


Šta ste vi kupovale proteklih meseci, imamo li nekih zajedničkih proizvoda?
Ukoliko vas nešto od proizvoda sa slika detaljnije interesuje, pišite mi u komentarima i potrudiću se da to objavim u posebnom postu. :)

16 comments:

  1. ovaj golden rose eyeliner je skroz dobar :)
    flormar lakove obožavam, a volim i teksturce, ja sam sebi nabavila GR holiday 57 a namjeravam ih još zbaviti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ajlajner je odlican. I Flormar lakove volim, mada ih nemam nesto puno. Taj GR Holiday 57 bas lepo izgleda, imam tri laka iz te kolekcije i svi su mi odlicni. :)

      Delete
  2. Volim flomar lakice,imam njihov set za francuski manikir i jako sam zadovoljna! Od MY imam ono plavo labelo,ali bas zelim da probam to zuto,sasvim solidna nega,nista spektakularno! Isti alajner od MS sam koristila,pa cu ga sad zameniti sa ovim G.Rose,hvala na pomoci!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam samo nekoliko Flormar lakova, ali su sasvim ok, zadovoljna sam. Baby Lips ovaj Mint Fresh je bas zanimljiv, jer ostavlja blago hladan, mentol osecaj na usnama nakon nanosenja. Da, sasvim su prosecni, ali ja bih svejedno kupila jos neku vrstu, kad bi se kod nas pojavile sve verzije kojih ima u inostranstvu. :)
      Za ajlajner, ovog MS vise nema u prodaji, zar ne? Posto ja ne uspevam da ga nadjem, a imam jos sasvim malo u zalihi. Ovaj GR mi je zasad najbolja zamena. Imaju raznih vrsta, ali ja sam uzela najobicniji, cisto da probam. Ima malo duzu cetkicu od MS, pa treba par nanosenja dok se ne naviknes, ali posle je ok. Boja je odlicna, intenzivna crna, bez nezeljenih pukotina i trunjenja. Meni izdrzi gotovo citav dan bez vecih ostecenja. Ako ga isprobas, javi utiske. :)

      Delete
  3. odličan new in! ima svega lijepoga. ja sam u potrazi za gabrini diamond d55, ako ga nađeš, javi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taj jos uvek nemam. Imam neki d68, isto ide na ciklama, ali d55 nisam videla.

      Delete
  4. I ja sam imala GR eyeliner, vise puta, lep odnos cene i kvaliteta.
    Moze recenzija za bazu Essence.
    Dobar post! :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Da, nisam mnogo ocekivala za te pare, a zaista se super pokazao ajlajner.
      Bice onda recenzija baze, samo dok nadjem vremena da napravim par fotki tokom dana da se vidi kakav je efekat u odnosu na slucaj kad se ne nanese. :)

      Delete
  5. Ček ček ček, taj zlatni Essence Beach Cruisers je hrapavac? :O Kako mi je to promaklo :D Baby lips imam, onu Intensive care verziju i ok mi je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, svi iz te kolekcije su hrapavci. Evo pogledaj sliku sa neta: http://www.mystylehit.de/uploads/outfits/essence_beach_cruisers_nail_polish_0_1398521322.jpg
      Ni ja to nisam bas primetila, s obzirom da su prelepili etiketu preko onog gde pise sand. :)

      Delete
  6. so many amazing nail colors
    keep on touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  7. S užitkom gledam ove fotke, tako su čiste i krasne! *.*
    Divan mi je GR plavac :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Uvek kod ovakvih fotki u zatvorenom imam problem sa osvetljenjem, drago mi je ako ipak izgleda ok. :)
      GR plavi je predivan, meni jedna od drazih nijansi te boje.

      Delete
  8. Lijepo si se ponovila :D Čula sam same pohvale za Balea dvofazni skidač, a nikako da ga probam. Ukrasi za nokte su mi mrak, baš se veselim vidjeti ih u nekoj manikuri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balea dvofazni je odlican. Bas imam osetljive oci i uglavnom mi nista nije odgovaralo, ali ovaj skidac je super. A i skroz je povoljan u odnosu na neke druge marke. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...