Monday 21 July 2014

New In #1

Kako sam prethodna dva meseca zapostavila blog tako ni ovih New In postova nije bilo još od aprila. Sada sam konačno pronašla vremena da uslikam skoro sve proizvode kupljene u prethodnom periodu i predstavim vam ih u objedinjenom postu.


Da krenem prvo od balzama za usne, jer njih ima manje. Nezadovoljna Velneinim balzamom koji mi više liči na vazelin nego na balzam, u maju sam krenula u potragu za Rosalovom kamilicom. Našla sam je na kraju, ali me je više privuklo da isprobam ovaj Cherry Lady i tako sam završila sa dva balzama sa slike u korpi. Rosalovi balzami su mi se inace do sada najbolje pokazali. Usput sa kupila i ovaj Essence sjaj, ništa posebno inače, i naravno Baby lips za kojima su svi poludili. Moja nijansa je Peach Kiss i sasvim mi je ok, mada opet ništa oko čega bi se podigla tolika fama.


U maju sam kupila i ovih pet Gabrini lakova. To je za mene onako usputna kupovina, čisto da se ne vratim kući praznih ruku kad ništa drugo ne nađem. No, sada smanjujem takve kupovine, jer imam i previše lakova isprobanih samo jedanput. Na slici su redom nijanse: Elegant 354, 361; Gabrini 335 i Diamond D52 i D69.


Zatim, Essence lakovi kupljeni proteklih meseci. Predivni Hello Rosy o kom sam pisala već u ovom postu. Zatim Dear Peach iz kolekcije Love Letters, i Macaron, c'est bon! (Cookies & Cream kolekcija) koji sam, moram priznati, kupila samo zbog ovog ukusnog naziva i preslatkih nalepnica. I na kraju topper Million Dollar Baby koji me je totalno razočarao. Šljokice bukvalno moram da lovim četkicom ili da nanosim više slojeva, što automatski znači deblji sloj toppera, a to je u ovom slučaju agonija, jer se užasno sporo suši.


U parfimeriji u koju redovno svraćam su nabavili ove W7 lakove, pa sam se odmah odlučila za jedan. U pitanju je Hip Hop, i osim što je veoma proziran i zahteva 3-4 sloja, ostale strane ovog laka mi se dopadaju. Zatim Miss Sporty 468, She 165, i Depend nijanse 354 i 391.


Nakon divne Eveline Diamond baze rešila sam da isprobam i njihovo ulje za zanoktice. Naravno, poseta parfimeriji Kristabell ne može proći bez nekog Golden Rose laka. Na slikama ispod Quick Dry Top Coat i Rich Color 06.


I na kraju, nedavno sam iskoristila sniženje od 20% u Lilly-u na sve lakove i dopunila svoju kolekciju ovim divnim primercima. Aura 42 Skinny Jeans i 61Scale Cocktail o kojima sam pisala u prethodnom postu i divni L'Oreal 304 Spicy Orange.


Osim ovih proizvoda kupila sam i ponešto od preparative koju nemam običaj da slikam za blog, pre svega jer je to standardna postava proizvoda koju retko menjam. Ovog puta sam isprobala nešto novo, Le Petit Marseillais kupku sa mirisom lavande i šampon za normalnu kosu sa suvim krajevima, jer sam naravno, posle silnih reklama i recenzija morala i sama da ih probam. Šampon za suve krajeve mi je manje-više, ali mi se zato kupka jako sviđa, najviše zbog divnog mirisa.

I za kraj, nešto nekozmetičko. U Lilly-u i dalje traje akcija tri knjige za 999 dinara tako da sam se odlučila za ova tri naslova.


Šta ste vi kupovale proteklih meseci, imamo li zajedničkih proizvoda?
Koji od lakova iz ovog posta biste volele prvo da vidite, posebno ili u nekom manikiru, s obzirom da za neke već imam odrađene slike?

6 comments:

  1. Uuu L'Oreal lak izgleda baš fino :D sviđa mi se i Golden Rose, baš je super nijansa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, L'Oreal je i mene odusevio, deluje bas onako damski, klasicna boja za svaku kolekciju, ali ga jos nisam isprobala.
      GR je jako zanimljiv zbog zlatastih sljokica. Obradjujem te fotke pa ce biti na blogu pre nego sto odem na odmor. :D

      Delete
  2. Lepo si se ponovila :)
    Mislim da su i moji lakovi samo po jednom mazani, većina. Ovog meseca nisam kupila ni jedan, što se odavno nije desilo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svaka cast na karakteru. Ja uvek kazem necu kupiti nijedan ovog puta, idem samo da gledam, ali ipak retko izadjem iz parfimerije praznih ruku. :/

      Delete
  3. Replies
    1. Da, obozavam lakove i nikad njih nikad dosta. Sad se opet nakupilo, mogla bih da napravim ponovo New in post. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...