Thursday 31 July 2014

Flormar Black Dots BD02

Flormar Black Dots BD02 je lak koji sam kupila još početkom godine i isprobala odavno, ali je tek sad stigao do objavljivanja.
Ovo je bio ujedno i prvi Flormar lak koji sam isprobala. Deo je Black Dots kolekcije koja se sastoji od nekoliko lakova različitih boja baza, ali naravno svima su zajedničke ove crne tačkice. Lakovi dolaze u standardnim Floramar bočicama od 11 ml sa tanjom četkicom.

Flormar Black Dots BD02 je lak neke neodređene svetlozelenkaste-mint boje. U samom laku nalaze se crne tačkice dva različita oblika i dimenzije - okrugle sitne tačkice kojih ima najviše i nešto manje krupnijih šestougaonika. Tačkica ima sasvim dovoljno i lepo se nanose tako da nije neophodno loviti ih po bočici.
Nakon nanošenja prvog sloja lak je prilično providan, tako da je neophodno naneti bar dva sloja srednje debljine. Na slikama imam dva sloja bez nadlaka.
Lak se suši prilično brzo, a i trajnost mu je odlična. Meni je izdržao 3-4 dana bez oštećenja, ali ipak treba voditi računa prilikom nanošenja da vam se ovi šestougaonici ne nalaze na vrhovima kako ih ne biste zakačili i skinuli, i ukoliko smatrate neophodnim, naneti top coat koji bi poravnao eventualne ivice tačkica. Zbog ovih tačkica lak se malo teže skida, ali ipak nije neophodno skidanje pomocu folije.
Sve fotografije napravljene su na prirodnom osvetljenju.

Flormar Black Dots BD02

Flormar Black Dots BD02

Flormar Black Dots BD02

Meni je ovaj lak veoma zanimljiv baš zbog tačkica koje me pomalo podsećaju na mak i štrudlu s makom. :)
Da li vam se dopadaju ovakvi lakovi? Jeste li probale neki iz ove kolekcije?

4 comments:

  1. imam ga i sama, meni prekrasan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, veoma je zanimljiv i lepo izgleda. Moracu da ga iskopam ponovo jer sam ga probala samo jednom. :)

      Delete
  2. Jako mi se sviđaju lakovi iz te kolekcije, ne znam koja mi je nijansa ljepša :) nažalost, ne posjedujem još uvijek niti jedan, ali to će se uskoro promijeniti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su lepi i onaj plavi i sivkasti, ali sam se ipak odlucila za ovaj. :) Verujem da ce ti se dopasti kad ih isprobas.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...