Sunday 27 April 2014

Matching Manicures - Skittle

Tema ove nedelje je Skittle, tj. šareni nokti baš kao i istoimene bombonice. Kad sam bila mala obožavala sam verziju ovih bombonica koje su se mogle naći kod nas u onim duguljastim kutijama. Uz to još i volim ovakve jednostavne i vesele manikire tako da sam bila sigurna da ovu nedelju neću propustiti. Kako sam pre nekih mesec dana imala već sličan NOTD post, mislila sam da ću ipak za ovu nedelju dodati i neki detalj na nokte. Međutim, danas imam dosta toga da odradim, pravim nove manikire i recenzije i fotkam ih za naredne postove, pa sam se ipak odlučila za vrlo jednostavnu varijantu uz malu promenu lakova u odnosu na onaj NOTD post. Evo kako je na kraju sve ispalo. Definitivno sam mišljenja da se sa ovakvom kombinaciju ne može pogrešiti.

Skittle



Skittle

Skittle

Skittle

Lakovi koje sam koristila za ovaj manikir:

Don Juan OC220
Aura Inches - 328 Dig that gold!
Colorama 749
China Glaze - Stoked to be Soaked
Golden Rose Rich Color 07

Volite li i vi ovakve šarene manikire i jarke boje ili ste više za neku smireniju varijantu?

Pogledajte i manikire ostalih devojaka:





16 comments:

  1. Sviđa mi se jako, možda zato jer vidim sličnost sa svojom :)))
    Iako bi ja (i nemoj se pliz uvrijediti) stavila još jedan sloj svakog laka da dobijem ravnomjerno i potpuno prekrivanje!
    E da, ovaj GR Rich Color mi je krasan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma sto bih se uvredila. Ja nikada, osim ako apsolutnon nije neophodno, ne stavljam tri sloja, jer nemam vremena da cekam i uvek se na kraju negde zalepim i sve upropastim. Ovog puta sam omanula sa manikirom, jer sam zurila i stavila drugi sloj pretanak, inace svi lakovi, osim mozda ovog zutog, uz deblji drugi sloj meni prekriju lepo. :)

      Delete
  2. Bas je slatko i sareno!

    ReplyDelete
  3. veselo, ovakve manikure mi uvijek izmame osmjeh :D

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/4/14 17:16

    Baš preslatko. Noktići su prekrasni. :))

    ReplyDelete
  5. woow koji nokti a izbor lakova je super :)

    ReplyDelete
  6. Lovely nails sweety! :x

    ReplyDelete
  7. Jao, nokti su ti divni. Ja oduvijek maštam o dugim noktima ali ništa mi ne pomaže u tome. Ni Eveline 8u1 koji je svima pomogao :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Meni je Eveline dosta pomogao. Doduse, uvek sam imala prilicno jake nokte, ali otkad sam pocela neprestano da ih maltretiram sa lakovima i acetonom cesto su mi se listali i pucali. Sad mi se vec par meseci to nije desilo otkad koristim Eveline. Ne znam sta da ti kazem, treba biti uporan sa tim sredstvima za jacanje plus ishrana bogata vitaminima, meni to pomaze. :)

      Delete
  8. Taj china glaze mi prelepo izgleda. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...