Friday 7 March 2014

Golden Rose Holiday #85 - Whispering Blue

Danas vam predstavljam jedan lak iz Golden Rose Holiday kolekcije. U pitanju je hrapavac nežne boje koju ne mogu precizno klasifikovati. Na svetlu u parfimeriji mi je delovalo da vuče na neku mint nijansu, jer tako izgleda u bočici, međutim na noktima ima malo drugačiju boju. Sudeći po slikama koje su napravljene na prirodnom osvetljenju, ovaj lak ipak više vuče na neku neodređunu svetloplavu nijansu sa primesom zelenkastog tona u zavisnosti od osvetljenja.

Today I want to show you one Golden Rose nail polish from Holiday collection. It is a textured nail polish of bright colour which I can't precisely define. When I was looking at the bottle of this polish while I was buying it, I tought that it is some shide of mint, but I wasn't right. As you can see on these photos, it is one light blue colour with traces of greenish and it depends on the light.

whispering blue nail polish

Što se formule tiče, radi se o mat hrapavcu. Takav mat, fasadni efekat mi se baš nekako i dopada više nego lakovi iz Holiday kolekcije koji u sebi imaju šljokice, pa je to jedan od razloga zašto mi se ovaj lak dopao. Osim toga, boja je savršena i prosto odiše elegancijom. Pokriva u potpunosti u dva sloja, brzo se suši, a i skidanje je mnogo lakše nego kod drugih lakova iz ove kolekcije koji u sebi poseduju šljokice.
Jedina mana ovog laka je što se posle par dana, zbog svetle boje, nekako prlja, i samim tim kraće traje na noktima nego drugi hrapavci koje sam probala.
Bočica sadrži 11,3 ml laka i može se kupiti po ceni od 250 dinara u parfimeriji Kristabell.
Sve fotografije su napravljene na dnevnom svetlu.

This is a pretty matte textured nail polish. And I really like this matte effect more than the other glitter polishes from Holiday collection. Besides, the colour is simply prefect and very elegant. It covers completely in two coats, dries quickly and you don't have to use foil method to remove this polish. Because of the bright colour, this polish is easy to get dirty and it lasts slightly shorter on my nails than other textured polishes. Therefore, I would say that this is the only flaw of this polish.
The bottle contains 11,3 ml of nail polish.
All photos were taken in daylight.

whispering blue nail polish

whispering blue nail polish

whispering blue nail polish

Sve u svemu, ja sam prilično zadovoljna ovim lakom, tako da bih ga toplo preporučila svim ljubiteljima teksturnih lakova nežnih boja.
Volite li i vi hrapavce i lakove ovakvih nežnih boja?

In conclusion, I am delighted with this nail polish and I would warmly recommend it to everyone who loves textured nail polishes of bright colours.
Do you also like textured polishes and bright colours?

13 comments:

  1. Gledala sam ga pre neki dan i odlucila se za beli koji je kada sam stigla kuci i videla ga pod normalnim osvetljenjem ipak boja slonove kosti...tako da, svetla u parfimerijama cesto umeju da zavaraju ;)
    Ali kako god, lepa ja boja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, to mi se redovno desava da u parfimeriji boja deluje skroz drugacije od onog na prirodnom svetlu. :)

      Delete
  2. Anonymous7/3/14 18:16

    Joj sorry ali ovaj je bas ruzan :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema potrebe da se izvinjavas, ukusi su različiti. Meni je ovaj lak baš simpatičan i nežan, što ne znači da se i drugima mora dopasti. ;)

      Delete
  3. Boja je predivna, čak mislim da ljepše izgleda nego što bi izgledao da je mint. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se. Obicno ne volim te nezno plave i roza nijanse, ali ova me je bas naterala da promenim misljenje. :)

      Delete
  4. Volim tu nebesku plavu boju i volim hrapavce, tako da je ovo lak baš za mene :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ces ga onda isprobati, jer zaista jeste divan. :)

      Delete
  5. Anonymous8/3/14 20:48

    It looks so nice!

    ReplyDelete
  6. ajme, i boja i finiš... savršen je *.* <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se svidja, jeste zaista lep. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...