Sunday 29 December 2013

New in December

Do sada nisam pisala postove ovog tipa, ali za decembar se zaista nakupilo dosta prazničnih poklončića, plus godina se blizi kraju pa ovim pute koristim priliku da sumiram novitete od kojih su neki već postali omiljeni proizvodi plus najavim ponešto o čemu ću pisati naredne godine.





Kao i uvek mama je moj Deda Braz koji me obraduje lepim poklončićima, tako da sam najviše stvari sa prethodne slike dobila od nje.


Kao što možda već znate, ljubičasta je jedna od mojih omiljenih boja, pa je ovog meseca dosta bila zastupljenja i među lakovima. Prva dva laka (nadlak Make It Last i lak Wish You Were Here) sam dobila u Morgan Taylor nagradnoj igri i o njima sam detaljno pisala u ovom postu.
China Glaze Grape Juice je lak koji se sasvim slučajno našao u mojoj korpi. Zapravo sam u kupovinu otišla sa ciljem da kupim onaj divni teksturni, snežni CG lak, ali ga u Kiwi Sun parfimeriji nije bilo pa sam od raznih ljubičastih nijansi izabrala ovu. Nemam sličan lak u mojoj kolekciji, isprobala sam ga, ali nisam preterano očarana bojom i samom strukturom. U bočici mi je delovao drugačije nego što izgleda na noktima. Sadrži sitne srebrne šljokice, ali imam utisak da mu one uopšte ne doprinose nekom efektnijem i elegantnijem izgledu. No, s obzirom da je ipak ljubičasta boja u pitanju, može da prođe.
Četvrti po redu lak je Aura Professional 37 koji sam dobila za materice. Otkada sam videla da je za boju 2014. godine proglašena Radiant Orchid želela sam nešto slično, i ovo zaista jeste najpribližnije što se moglo naći u Lilly-ju. Na suncu stvarno vuče na tu svetliju nijansu, ali na veštačkom osvetljenju je boja potpuno različita. Ove fotke su slikane u zatvorenom tako da boja ovog laka nije najverodostojnija. Da ne dužim, i o CG i o Aura laku ću napisati posebne postove pa ćete videti kompletan utisak i fotke.


Tri lakića od kojih su prvi i poslednji kupljeni kod Kineza kao i ova lepezasta četkica. Četkica se sjajno pokazala za nanonešenje šljokica, a ove divne šljokičaste nadlake koje sam kupila baš zbog prazničnog izgleda još uvek nisam stigla da isprobam. U sredini je Twenty One nijansa 6, koji je čista klasika. Nameravam da iskombinujem nešto sa njim i ovim zlatnim šljokicama sada za praznike, pa ćemo videti šta će od toga ispasti.


Inače sam neko ko ne koristi toliko često ruževe, tako da su ovi novi novi Rosalovi Lip Balm proizvodi kao stvoreni za mene. Rosal je marka koju zaista volim i čije proizvode koristim već jako dugo, tako da sam očekivala da je ovo sigurno nešto dobro. I nisu me razočarali. Na netu možete naći dosta recenzija o ovom proizvodu tako da o tome verovatno neću pisati, ali ću ukratko sada izneti utiske. Rosal Morning Rose je nešto između ruža i sjaja, meni sasvim lepo hidrira usne, ne isušuje ih kao većina ruževa, i traje po nekih sat-sat i po što je sasvim pristojno vreme za nešto što nije pravi ruž.
Drugi proizvod na slici je Aurin Nano Rouge, nijansa 80 Athens. Prvo što me je privuklo ovom proizvodu, osim simpatičnog pakovanja, jeste naziv. :D Da, jesam blesava, ali prva asocijacija na nano mi je naziv mog smera na fakultetu (nanoelektronika, optoelektronika i laserska tehnika), tako da je to razlog zašto mi je ovaj ruž još draži. Nijansa je divna, i zadovoljna sam kako mi stoji, pa sam sigurna da sam po prvi put izabrala pravi ruž za sebe.


Dva prozvoda za negu - Velnea lip balm, koji još uvek nisam isprobala i Aurina krema za negu noktiju koju sam ranije koristila pa kupila ponovo. 




I za kraj, nije kozmetika, ali je nešto što sam najviše želela kao poklon i što sam i dobila od mame. Prošle smo pola Beograda u potrazi za lepo organizovanim rokovnikom koji nije suviše glomazan za svakodnevno nošenje po torbi. Našle smo ga u Laguni gde imaju lep izbor rokovnika, ali je problem što ovaj model jako brzo prođe, tako da iako sam ga merkala još od početka decembra, jedva smo našle njihovo prodajno mesto gde je ponovo stigao. Moj je sa koricama sa motivima enciklopedije, a unutra se takođe između nekih meseci nalaze slike stranica iz svetski poznatih enciklopedija. Oduševljena sam i jedva čekam da počnem da ispisujem stranice nove godine.

Kako vam se čine moji noviteti? Da li i vi volite neke od ovih proizvoda?
Ukoliko želite detaljan "izveštaj" o nečemu odavde (osim dva laka sa prve slike), javite u komentarima. :)

Kako je verovatno ovo poslednji post za ovu godinu iskoristiću priliku da vam poželim unapred sve najlepše u novoj 2014. Uživajte u praznicima sa vama dragim ljudima. :)

8 comments:

  1. Sjajni noviteti, sve mi se dopada! Baš me zanima ova Aurina krema za ruke, da li si pisala o njoj već?
    Ovaj zlatni šljokičavi lak deluje fantastično i jedva čekam da ga vidim u nekom manikiru. Ni ovaj Aurin nije loš. S obzirom da je tvoja boja IN naredne godine, mislim da ću se nagledati lepih manikira :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O Aurinoj kremi nisam pisala, ali mogu pisati naredne godine. :D Koristila sam ranije isto njihovu kremu za negu noktiju, sad je drugacije pakovanje pa cu sacekati da je isprobam malo duze da vidim razlikuje li se u jos necem od stare verzije koja je meni bila ok i sasvim lepo hidridala kozu oko noktiju.
      Za IN boju sam se jako obradovala kada sam videla proglasenje, jer stvarno jako volim sve sto ima ikakav ljubicasti ton u sebi i s obzirom da raste broj takvih lakova koje imam sigurno ce ih biti u manikirima toliko da ce vise i dosaditi svima sem meni. :D

      Delete
  2. Volim lijepe rokovnike, a za ovaj nikad ne bih rekla da je rokovnik nego nekakva knjiga za fax ili sl. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, da, deluje malo ozbiljnije, ali s obzirom da su osim ovog imali jos samo neke jako sarene korice odlucila sam se za "enciklopediju". :D Ali zaista je jako fino odradjena unutrasnjost, sto je najbitnije. :)

      Delete
  3. Super noviteti, većinu stvari već imam, lakove u istoj ili drugoj boji, Velnea i Rosal balzame kojima sam oduševljena a rokovnik mi je baš zapao za oko, mada sam prvo pomislila da je neka knjiga :)
    Srećna ti Nova godina!!! Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Srecna i tebi Nova godina. :)

      Sto se tice stvarcica, Velnea balzame do sada nikada nisam koristila, pa cu videti tek kakvi su. Ali Rosalovi su mi za sada ubedljivo najbolji bili.

      Delete
  4. krasni noviteti, uživaj u njima, ali pokaži ih i nama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokazacu ih u postovima sigurno. Lakici su vec svi isprobani i pofotkani, samo cekaju svoj trenutak za objavljivanje. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...