Sunday 24 November 2013

Matching Manicures - V manicure

Tema ove nedelje bio je manikir sa v oblikom. Već neko vreme sam želela da isprobam v manikir sa oblikom v preko celog nokta, ako me uopšte razumete na šta mislim, s obzirom da sam već više puta pravila v oblik samo na samim vrhovima noktiju (pogledajte na šta mislim u ovom i ovom postu). Dakle, ovaj put sam želela nešto drugačije i isprobala ali mi se nije svidelo ni kako sam to odradila niti kako stoji na mojim noktima. Tako da sam na brzinu na kraju odradiva ove trougliće na vrhovima palca i prstenjaka. Nije ništa posebno, ali eto, s obzirom da nisam imala preterano vremena za eksperimentisanje ovo je moj ovonedeljni doprinos temi.
Usput sam i isprobala dva nova Golden Rose laka, ljubičasti koji sam nanela na nokte bez v šare, i ovaj sivi. Sivi još i nije loš, može da prođe samo sa dva sloja, ali ljubičasti je dosta ređi i lošije pigmentisan, tako da se i pored tri naneta sloja na ovim slikama i dalje providi. Kasnije sam nanela i četvrti, koji iako tanak, uopšte nije mogao da mi se osuši, tako da definitivno odustajem od nanošenja više od dva sloja laka jer u suprotnom uvek uprskam stvar.

Evo i dve slike, pošto je danas blogger izgleda rešio da me bojkotuje pa koju god sliku postavim ispadne triput svetlija nego kod mene na kompu. :/ Nemam pojma u čemu je problem, ali ova druga slika uopšte ne bi trebala da bude toliko svetla.



Lakovi koje sam koristila:

Golden Rose with protein 248
Golden Rose with protein  343
Classics Super Shine & Lasting 57





8 comments:

  1. Lijepa manikura i nokti :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hvala. Nijanse se i meni bas svidjaju, nekako su prave jesenje-zimske. :)

      Delete
  3. taj ljubičasti je zbilja grozan, tako proziran i nakon tri sloja... ali manikura lijepo izgleda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, grozan lak, a divna boja koja me je jedino privukla. :/

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...