Tuesday 29 October 2013

Pyjama Party Manicure

Ovih dana u svemu pokušavam da pronađem neku inspiraciju za manikir. Prvi je bio onaj MM post sa macom, a danas je kao inspiracija poslužio dezen sa pidžame. Čim sam ga juče ugledala znala sam da ću savršeno moći da ga primenim i na noktima. Dizajn uopšte nije komplikovan. Prvo sam nanela dva sloja ovog plavog laka, a zatim napravila 7 tačkica u obliku cveta na palcu i prstenjaku. Ja sam oduševljena načinom na koji sam uspela da uklopim manikir uz pidžamu, tako da sam sada spremna za pidžama parti.

These days I'm trying to find inspiration for a manicure in things around me. The first such a post was MM post with black cat, and then pattern from my pyjamas inspired me. As soon as I saw this pattern I knew it would be great for a new manicure design. This design isn't complicated at all. First, I put two coats of blue nail polish, and then I made 7 dots to create flower on my thumb and ring finger nails. I'm thrilled with the way I managed to fit in manicure and pyjamas. So, I'm ready for pyjama party.






A evo i moje predivne pidžame.
This is my beautiful pyjamas. I'm really in love with it.


P.S. Odlučila sam da od sada pišem postove sa manikirima i na engleskom. Prošle nedelje sam krenula na kurs pripreme za TOEFL, tako da je ovo još jedan način da upotrebljavam engleski. Ne mogu da obećam da će svi postovi biti i na engleskom, ali potrudiću se.

P.S. I decided to write manicure posts in English, too. My TOEFL preparation course started last week, so this is another opportunity to practice my English. I can't promise that all posts will be in English, but I will try.

Lakovi koje sam koristila / Nail polishes I used:

Gabrini multivitamin 367
Gabrini multivitamin 314
Golden Rose with protein 242

Kako vam se čini ovaj manikir? U čemu vi pronalazite inspiraciju?
Do you like this manicure? Where do you find inspiration?

4 comments:

  1. Divna plava boja, a sve zajedno- preslatko. :) Tanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Boja zaista jeste jako neobicna, ali i lepa. :)

      Delete
  2. predivno i odlicno ukljopljeno :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...