Sunday 27 October 2013

Matching Manicures - Halloween

Tema koja je još malo pa jednoglasno izabrana ove nedelje je Halloween. Iz prve nisam imala ideju šta ću uraditi sa svojim noktima. U principu na netu možete videti nekoliko primera koje svi uz manju ili veću modifikaciju koriste (candy corn, mumija, duh, kostur, Jack O Lantern, Frankeštaj,...). Meni se nijedan nije nešto naručito svideo zato što nije "nosiv" u svakodnevnim prilikama. S obzirom da volim mace i da mi je Sanelin manikir iz Halloween kolekcije bio mnogo simpatičan, odlučila sam se za ovaj motiv na svojim noktima. Dizajn koji ću vam prikazati u ovom postu je zapravo samo ponavljanje onoga što je jedna divna blogerka već osmislila, a delovalo je prilično jednostavno da bi čak i meni, pomalo neveštoj u crtanju po noktima, uspelo.
Sasvim sam zadovoljna kako mi je ispao ovonedeljni manikir, i zaista sam uživala crtajući ovu macu, osim... Da, postoji opet neka moja zamerka. Crni Essence lak koji sam nedavno kupila smrdi kao nijedan drugi. Inače imam prilično neosetljivo čulo mirisa (tako da nažalost većinu mirisa osim ako nisu jaki gotovo da i ne osećam), ali ovaj lak mi je toliko nepodnošljivo smrdljiv da nemam reči. Inače, volim jako Essence-ove lakove i nisam do sada osetila ovakav miris kao kod ovog. Da li je to zbog nekog sastojka neophodnog za crni pigment, da li je problem samo u ovom mom primerku, ili šta već, zaista ne znam, ali trebalo mi je par sati da izvetrim sobu posle toga.


Na prvoj slici prikazan je manikir bez šljokičastog završnog sloja. Meni se svidela i ova varijanta, pa sam rešila da je uslikam.
Na ostalim fotografijama, preko crnog laka nanet je i ovaj zlatno šljokičasti.






Lakovi koje sam koristila:

Essence Colour&Go - 144 Black is back
Golden Rose with protein 332
Golden Rose with protein 323
Golden Rose pretty color 159
Gabrini Nail art 12
Don Juan LK101

Možda sam vas malo udavila sa ovolikim slikama jednog manikira, ali nisam mogla da se odlučim samo za par. Za kraj, evo jedne malo drugačije fotografije, da razbijem monotoniju. 


Ovo je jedna od mojih maca, Tina. Ona je trenutno najveća maza i malo je porasla u odnosu na period kada je ova fotografija napravljena. Pošto je učestvovala u čitavom procesu izrade manikira (spavala je pored moje stolice), naravno da moram i nju da ubacim u ovaj post. :D

Kako vam se dopada moj ovonedeljni MM izbor? Koji je vaš omiljeni Halloween motiv za nail art? Volite li mace? :)

Postovi ostalih blogerki:

By Danijela
Kapljice sreće by Mala Boginja
Nails From Fairy Tale
Good morning, gorgeous!
Sanjin ŠminkeRaj
Nail crazy




12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...