Thursday 30 October 2014

OPI Melon Of Troy

Proletos sam na sajmu kozmetike kupila svoj prvi OPI lak. U čuvenoj korpici u kojoj su svi lakovi po 500 dinara pronašla sam ovu nijansu pod nazivom Melon of Troy. Ovo nije tip lakova kakve obično koristim, prilično je sedefast, svetla nijansa, ali eto, rešila sam da probam nešto drugačije.
Ne mogu reći da me je oduševio i ispunio očekivanja, zbog čega sam i odlagala objavu recenzije. Prvi deo teksta napisan je u maju ove godine i tu možete pročitati prve utiske. Ovih dana sam mu dala još jednu šansu, pa pročitajte i na koji način sam ga ovaj put koristila i kakvo je moje konačno misljenje.

OPI Melon Of Troy

Sunday 26 October 2014

Matching Manicures - Red

Crvena boja na noktima za mene znači da želim da izgledam jednostavno, a elegantno i da nemam dovoljno vremena za išta komplikovanije. Zbog toga kada sam videla ovonedeljnu temu uopšte nisam mogla da smislim bilo kakav komplikovaniji dizajn. Crvena je jedna od onih boja lakova koje su same sebi dovoljne. Međutim, kako mi već par meseci jedan L'Oreal crvendać stoji ne isproban, odlučila sam se za njega. Tome sam dodala Essence hrapavca i pomoću tračica kreirala vrlo jednostavnu šaru. I to je to. Mene finalni rezultat pomalo podseca na neki novogodišnji manikir i prazničnu atmosferu.

red manicure

Wednesday 22 October 2014

Dotticures

Danas za vas imam jedan brzinski post sa manje teksta, a više slika. U poslednje vreme zbog drugih obaveza ne posvećujem blogu onoliko vremena koliko bih želela i tako će biti još neko vreme. Čak su i manikiri koje pravim postali sve jednostavniji, a trenutno najomiljeniji mi je takozvani Dotticure. 

Dotticure je tačkasti manikir i sve što vam je za njega potrebno jeste nekoliko različitih lakova i tačkalica. Veoma je jednostavan i brz za izradu, a bilo da se odlučite za tačkice na svim noktima ili samo jednom accent noktu, finalni rezultat je neizostavno zanimljiv i upečatljiv. U nastavku posta videćete nekoliko varijacija na ovu temu koje sam nosila u poslednje vreme.

Saturday 18 October 2014

Matching Manicures - Ruffian

Negde na samom početku blogovanja isprobala sam ruffian manikir u sklopu MM teme (klik). Meni je ovakav manikir nekako suviše dosadan, pa sam rešila da probam nešto malo drugačije. Na Pinterestu sam našla divnu inspiraciju za "polovični" ruffian (klik), a kako nemam odgovarajući lak sa ovim šljokicama u sebi, odlučila sam se da sama napravim tačkice u raznim nijansama iste boje. Nedavno sam kupila i Essence lakić sa suede završnicom koji sam htela da isprobam, pa je s toga izbor pao na plavu boju.

Ruffian blue dots manicure

Monday 6 October 2014

New In #2

Odavno nisam pisala New In post, a za to vreme se dosta proizvoda nakupilo. Ranije sam ovakve postove pisala mesečno, ali kako sam smanjila kupovinu lakova kako ne bih gomilala i kako bih stigla sve da vam ih pokažem u posebnim postovima i manikirima, New In postove ću objavljivati tek povremeno. Sa opsesije lakovima prelazim i na ostalu kozmetiku što možete videti po ovim kupovinama.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...