Sunday 10 August 2014

Matching Manicures - Glitter

MM postove nisam pisala još od aprila. Zbog obaveza nikako nisam mogla da se uklopim, a danas sam ionako želela da uradim novi manikir, pa sam rešila da se oprobam sa gliterom. Imam gomilu nekih bočica glitera koje sam kupila još jesenas i samo jednom probala. Odlučila sam se za rozikasto-ciklama nijanse i šljokice samo na jednom noktu. Iako sam pre par dana skinula Kikov rozikasti lak, opet sam rešila da ga iskoristim i u ovom manikiru. Ne volim roze nijanse, ali ova je potpuno netipična i prelepa. Definitivno jedan od mojih omiljenih lakova, jako kvalitetan i čitaćete o njemu u zasebnom postu, jer zaslužuje posebnu pažnju. Sada evo fotkica, pa možete steći mali uvid i zašto mi se ova boja dopada i kako izgleda.

Kiko 377


Kiko 377

Kiko 377

Kiko 377

Lak korišćen u ovom manikiru je Kiko 377, šljokice su kupljene kod Kineza i grozne su za rad. Ostaju svuda po koži i odeći i sve vreme se skidaju sa nokta, plus puštaju boju pa mi je sve ostalo roze na četkici kojom sam nanosila i na peškiru kada sam oprala ruke. No, na fotografija ipak deluju zanimljivo.

Volite li šljokice i nosite li ih samo na jednom ili na svim noktima? Da li i vi delite moje oduševljenje ovim Kiko lepotanom?

Pogledajte i postove ostalih devojaka na ovu temu:








25 comments:

  1. sviđa mi se taj zadimljeni kikać :D
    a šljokice djeluju ludo, unatoč problemima s njima, koji se btw ne vide na fotkama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam sta je fora sa bojom ovog laka, ali skroz me je osvojila.
      Haha, ne vidi se, ali sam jedva ocistila sljokice oko noktiju, plus se vidim malo na kozi oko nokta kako su sljokice pustile roze boju.

      Delete
  2. totally girly :) jako lijepo

    ReplyDelete
  3. Joj gledam slike i mislim se u sebi kako imaš lijepe noktiće :)
    Stvarno lijepo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aw, hvala ti puno na komplimentu. :) Drago mi je da ti se dopada manikir. :)

      Delete
  4. A baš sam ovih dana zagledala neke šljokice kod Kineza, preslatkih nijansi imaju, nadam se da ne puštaju boju sve, jer mi je najljepši glitter manikir kad se stvarno glitter ovako prospe preko nokta. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam ovo kupila u nekoj kesici, imam mozda desetak onih malih bocica i ima raznih boja (zute, zelene, roze...). Koristila sam ranije srebrne sljokice i one mi nisu pustile boju, a kada se premaze nadlak preko super se i slepe i stoje par dana. Ove su mi medjutim pustile boju jos na cetkicu i kozu oko nokta, pa me posle bio strah da premazem nadlak kako mi ne bi ostala boja na cetkici pa da mi se oboji i citav nadlak u bocici. Zato ovde nemam nadlak i vec mi se skinulo dosta sljokica, ali ovo je ionako samo za probu bilo, sutra skidam sa tog nokta. :D

      Delete
    2. E baš takve i kod "mojh" Kineza imaju, nešto su baš jeftine, probaću ih onda, pretpostavljam da i ostale koje su baš drečave puštaju boju, a svidjele su mi se i zlatne u pakovanju.

      Delete
    3. Verujem da belicasta, neke dve srebrne varijante i zlatna ne pustaju toliko. Mozda ni ovi drugi nisu toliko losi kada se nanose na deo nokta u manjoj kolicini plus nadlak preko. Ja sam bas sad htela ovakav fluffy izgled i mislila sam da ce lepo stajati kad se to slepi za bezbojni lak ispod, ali ocigledno da nisu bas za to. :)

      Delete
  5. Ova manikura mi je najljepša *-*

    ReplyDelete
  6. Baš je lepa boja laka i šljokice su se nekako savršeno uklopile. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, cim sam videla ove sljokice znala sam da se najbolje slazu uz ovaj Kiko lak. :)

      Delete
  7. Kiko je krasan :D a i glitter ovako za fotkanje :D

    ReplyDelete
  8. Super izgleda, imam baš sličnu kombinaciju na noktima trenutno, samo je u pitanju Essence-ov Rosy in love i Hello Rosy! za accent :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam se razmisljala da li da uzmem prelepi Hello Rosy! u nekoj kombinaciji, ali sam se ipak odlucila da isprobam sljokice. :)

      Delete
  9. Jako je interesantna nijansa i dopada mi se ceo manikir :)
    Šteta za šljokice, ja nisam imala do sada takvih problema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Ne znam, mozda je problem samo do ove boje sljokica, mozda se ostale budu bolje pokazale kad ih isprobam. :)

      Delete
  10. Šljokice izgledaju super!! Šteta što su problematične :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mada verujem da bi se u nekoj manjoj kolicini, samo na jednom delu nokta, verovatno bolje pokazale. :)

      Delete
  11. Predivna kombinacija boja, jednostavno i lijepo :D

    ReplyDelete
  12. Anonymous17/8/14 14:15

    Beautiful combination! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...