Saturday 28 December 2013

Morgan Taylor - Wish You Were Here & Make It Last

Za ovu godinu imam još par postova u planu, pa ću se potruditi da ne prenosim obaveze u narednu godinu. Jedan od tih postova je posvećen Morgan Taylor laku. Do sada nisam pisala recenzije proizvoda, ali ovaj lak me je naveo da to promenim.
Na Morgan Taylor Srbija fejsbuk stranici početkom decembra je organizovana nagradna igra i ja sam bila jedna od srećnih dobitnica. Ovaj poklon me je jako obradovao i došao je kao uvertira pred novogodišnja iznenađenja. U paketu sam dobila Morgan Taylor top coat Make It Last i jedan lak po izboru iz njihove kolekcije. Odlučila sam se za Wish You Were Here iako moram reći da je zaista bilo teško opredeliti se za jednu boju iz široke palete ovog proizvođača.

Morgan Taylor

Morgan Taylor lakovi ne sadrže formaldehid, toluen i dibutil ftalat (DBP). Kod nas se za sada mogu nabaviti po ceni od 864 dinara kod uvoznika za Srbiju, GP Contour. Bočica sadrži 15 ml laka.





Wish You Were Here (50059) je baš ona nijansa ljubičaste koju sam već dugo tražila. Jako teško ju je definisati kao i verno prikazati fotografijama. ColorHexa sistem kaze da je to neka sivkasto ljubičasta (grayish violet). Ja bih rekla da je najbliža nekoj svetlijoj nijansi boje lavande. Zavisno od osvetljenja može vući na sivkasto ili ljubičasto. Kako god je definisali, znam samo da je ovo jedna od najlepših boja lakova koje posedujem u svojoj skromnoj kolekciji.
Što se tiče same formule laka, dobro je pigmentovan, tako da gotovo da prekriva već u prvom sloju srednje debljine. Ja sam ipak, radi dobijanja punije boje i lepšeg sjaja, nanela dva tanja sloja. Izuzetno brzo se suši što je meni možda i jedna od najbitnijih osobina kod lakova. Četkica je široka, ali malo tvrđa od ostalih koje sam do sada koristila što nekome ko nije navikao na takve četkice može na početku predstavljati problem. Međutim, kada sam krenula sa drugim slojem već sam se navikla i nije bilo nikakvih neželjenih brazdi niti tragova, već samo lepa i glatka površina.

Wish You Were Here
Fotografija je slikana u zatvorenom pri prirodnom osvetljenju

Fotografija je napravljena na otvorenom na prirodnom osvetljenju
Na obe fotografije odozgo, imam bazu (Essence) i dva sloja laka.

Lak je prilično sjajan tako da mu radi poboljšanja sjaja u suštini nadlak nije ni potreban, ali sam ja ipak želela da "zapečatim" manikir sa Make It Last nadlakom. Glavna karakteristika ovog nadlaka, kao što i samo ime kaže, jeste da učini manikir dugotrajnijim i sjajnim. Mogu reći da mi je kombinacija- baza (Essence), Morgan Taylor lak i nadlak, trajala na noktima celih pet dana bez nekog prevelikog krzanja na vrhovima noktiju. 

Make It Last
Fotografija je slikana u zatvorenom pri prirodnom osvetljenju

Make It Last
Fotografija je napravljena na otvorenom na prirodnom osvetljenju

Na obe fotografije odozgo imam bazu (Essence), dva sloja laka i jedan sloj nadlaka.

Za kraj, moje mišljenje je da su Morgan Taylor lakovi zaista jedni od najkvalitetnijih koje sam isprobala - brzo se suše, savršeno pokrivaju, imaju lep sjaj i dugo traju na noktima. S obzirom da poseduju sve karakteristike koje su mi kod lakova bitne kao i da imaju veliki izbor boja, sigurna sam da će se u mojoj kolekciji uskoro naći još neki lak ove marke.

Da li ste i vi isprobale neki od lakova ove marke? Kakvi su vaši utisci?

6 comments:

  1. Divan je, predivan!!! :)
    Super recenzija lakova... iako nikada nisam imala prilike da ih koristim, zainteresovala si me!
    Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala.
      Ako ti se ukaze prilika probaj ih, verujem da ce ti se dopasti. Ja sam prilicno zahtevna sto se tice lakova i svakom nadjem neku manu, ali ovaj me je zaista prijatno iznenadio. :)

      Delete
  2. Nisam probala Morgan Taylor lakove, ali sad si mi bacila bubu u uho :) Ovaj ljubičasti lak mi je divan i ime mi je odlično.
    I da, sviđa mi se novi izgled bloga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno se slazemo, i meni se pored divne boje jako svidja ime laka. :D
      Hvala, drago mi je da ti se svidja novi izgled bloga. :)

      Delete
  3. Predivnu boju laka si odabrala, mnogo mi se sviđa, mnogo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam podjednako bila odusevljena kada sam ga namazala i videla da je to nijansa koju vec duze vreme bezuspesno trazim. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...