Sunday 30 November 2014

TAG: Bloggers Made Me Do It

Početkom novembra je domaćom blogosferom kružio ovaj tag, bloggers made me do it. Dopao mi se tag ovog tipa, jedino što nisam odmah pronašla vremena da skupim sve proizvode kupljene pod uticajem blogerki, pofotkam i napišem tekst, pa zbog toga post objavljujem tek sada.

Otkad sam pre nešto više od godinu dana počela da pišem ovaj blog, mnogo više čitam i druge blogove i redovno se informišem kako o novitetima na našem, tako i na stranom tržištu. Zbog toga su za dosta proizvoda, posebno onih kupljenih u poslednje vreme "krive" beauty blogerke. Ali idemo redom.

Kada sam u oktobru videla video i post o kupovini preko makeuplaza sajta na blogu ana2cats rešila sam da i sama nešto poručim i tako sam konačno kupila ovu prelepu Sleek Garden of Eden (recenzija). Tako da Ana nije "odgovorna" za sam proizvod, ali me je njeno pozitivno iskustvo sa ovim sajtom definitivno ubedilo da poručim ovu paletu. Još jedna stvar koju sam kupila pod uticajem Ane jeste Maybelline Color Drama olovka za usne u nijansi 510 Red Essential.


Wednesday 26 November 2014

New In #3

Prošli New in post objavila sam pre skoro dva meseca, a kako se u međuvremenu dosta toga nakupilo, red je za novi post ovog tipa.

Friday 21 November 2014

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange

Prošlog meseca sam vam u MM postu (klik) pokazala ovaj divni L'Oréal lak. Pošto mi se veoma dopao, rešila sam da mu posvetim i poseban post.
U pitanju je L'Oréal Color Riche u nijansi 304 Spicy Orange. Najpre moram reći da mu pridev spicy savršeno pristaje, s obzirom da me jako podseća na boje kakve se mogu videti na Istanbulskoj pijaci začina. Sama nijansa je crvena sa primesom narandžaste. Veoma je lepa i nosiva. Deluje elegantno i šik, a opet ne preozbiljno ili dosadno.
Dolazi u vrlo lepoj bočici koja sadrži 5 ml laka. Četkica je šira i zaobljena tako da je nanošenje laka veoma jednostavno i precizno. Veoma brzo se suši i lepo je pigmentisan. Za dobijanje pune boje i sjaja potrebna su dva tanja sloja. Što se tiče postojanosti laka na noktima, sasvim standardno, tri do četiri dana bez nadlaka. 

L'Oréal Color Riche 304 Spicy Orange

Sunday 16 November 2014

Social Media Icons for Blogger

U avgustu sam objavila prvi post ovog tipa sa savetima za početnike na Bloggeru (klik) i tada sam planirala da u narednom periodu uradim još nekoliko postova o savetima za "ulepšavanje" i personalizaciju bloga. Međutim, to nikako nije dolazilo na red, sve dok mi pre par dana nije stigao mejl sa pitanjem da objasnim kako napraviti sopstvene ikonice za društvene mreže.
Ove ikonice nalaze se kod mene na vrhu trake sa desne strane. One su sjajan način da čitaocima pružite uvid u to preko kojih sve mreža mogu pratiti vaš rad. Pri tome ne zauzimaju previše prostora, a privlače pažnju i deluju profesionalno. Zato će u ovom postu biti ukratko objašnjeno kako napraviti ikonice koje će odgovarati dizajnu vašeg bloga.


Saturday 1 November 2014

Sleek MakeUP - Garden of Eden Palette

Pre par dana sam, videvši kod Ane2cats video o narudžbini sa makeuplaza sajta, rešila da i sama konačno poručim neku od dugo željenih Sleek paleta. Ranije sam bila nepoverljiva kada je u pitanju online kupovina, posebno preko sajtova koji su samo za Srbiju. No, kada sam videla Anino pozitivno iskustvo, a i mogućnost da svoj paket platim tek po uručenju, rešila sam da pokušam. Odlučila sam se za Sleek Garden of Eden paletu, poručila je u utorak uveče, a u sredu mi je stigla potvrda da je pošiljka krenula. U četvrtak je već stigla, sigurno zapakovana i bez ikakvih oštećenja tako da sam veoma zadovoljna makeuplaza sajtom i ovom kupovinom. 

Sleek MakeUP Garden of Eden Palette
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...