Saturday 29 March 2014

New in March

Mart je bukvalno proleteo i evo me ponovo sa postom o novitetima. Kao i obično, nisam ni primetila koliko sam lakova nagomilala ovog meseca dok ih nisam poređala za slikanje. S obzirom da trenutno imam nekih desetak neisprobanih i još dosta pripremljenih fotografija za pisanje recenzija, rešila sam da u narednom periodu smanjim kupovinu i uštedim malo do predstojećeg sajma kozmetike. No, evo svih noviteta od ovog meseca na okupu.

New in March


Sredinom marta mi je stigla pošiljka od Born Pretty Store-a. Jako se veselim ovoj saradnji, tako da ćete uskoro moći da čitate recenzije ovih proizvoda na blogu. Ja sam odabrala ove simpatične ukrase za nokte - srebrne jabučice, plave smajliće i ove vrlo elegantne mašnice.

Born Pretty Store

Već sam spominjala da su me Golden Rose lakovi iz Rich Color kolekcije baš oduševili tako da sam kupila još tri nova. U pitanju su nijanse 31, 38 i 116, redom. Vrlo sam zadovoljna nijansama 31 i 38 (ovu poslednju još uvek nisam probala), jer su odlično pigmentovani, brzo se suše i jedini problem na koji sam naišla jeste to da mi je ovaj tamnoljubičasti malo obojio nokatnu ploču. Ovaj problem se vrlo lako može rešiti nanošenjem baze pre laka, ali ja sam naravno bila u žurbi taj dan i preskočila je, što kod ovako tamnih lakova nije preporučljivo.
Prvi lak na slici je Selective 12. U pitanju je divan nude primerak, koji mi se, za divno čudo, jer ne volim ovako neutralne nijanse, veoma dopao tako da ću mu uskoro posvetiti zaseban post. Sve lakove sa slike sam platila po 120 dinara.

Golden Rose

Ovog meseca se u mom gradu otvorila nova parfimerija koja je glavni "krivac" za ovoliko nagomilanih, neisprobanih lakova. Naime, Aurini lakovi iz Professional kolekcije kod njih koštaju samo 101 dinar, što je više nego duplo jeftinije od standarne cene u drogerijama. Zbog toga sam se odlučila za ove tri nijanse: 44 Citrus Cake, 48 Pinking Of You, 59 Nightcall.
Takođe sam kod njih naišla i na ove simpatične Miss Selene lakove (nijanse 202, 225, 236). Bočica je minijaturna, sadrži 5 ml, ali je četkica začuđujuće dobra s obzirom na veličinu pakovanja. Pigmentacija i brzina sušenja su takođe dobre, barem kod ovog laka koji sam isprobala. Tako da sam po ceni od 55 dinara dobila još tri zanimljive nijanse.

Aura Professional

I na kraju, još par Gabrini lakova koje nikako ne mogu da zaobiđem, jer mi se uvek dopadne neka nova nijansa. Ovog puta sam se odlučila za jednu zanimljivu nijansu narandžaste i dve nijanse ljubičaste koja definitivno postaje najdominantnija boja u mojoj kolekciji. U pitanju su nijanse: Summer Edition M113, Multivitamin 337, Elegant Mirror Colors M07. Gabrini lakove sam kupila po ceni od 80 dinara.
Flormar lak iz Black Dot kolekcije (nijansa BD02) mi je ovog meseca definitivno postao jedan od omiljenijih. Nijansa je baš onakva kakvu volim, a ove tačkice daju zanimljiv efekat i podsećaju me na štrudlu s makom. Nisam sigurna, ali mislim da sam ovaj primerak platila 170 dinara, a možete ga pronaći u parfimeriji "Kristabell".

Gabrini Flormar

Jedino što sam zaboravila da uslikam jeste Eveline Diamond Hard and Shiny Nails baza. Kupila sam je početkom meseca i za sada sam prilično zadovoljna efektom. Deluje mi da se nokti manje listaju i pucaju, pruža lepu zaštitu i podlogu za bilo koji lak. Ono što mi se posebno sviđa je to da uz korišćenje ove baze boje svih lakova postaju intenzivnije, pa je nekada potrebno i manje slojeva, što nije bio slučaj sa Essence 24/7 bazom koju sam ranije koristila.

Toliko od mene za ovaj mesec. U narednom periodu prestajem sa gomilanjem lakova i bacam se na recenzije. Dolaze lepši, sunčani dani, tako da ću konačno moći lepo da uslikam sve lakove u njihovom punom sjaju. Uživajte u vikendu koji je pred nama! :)

11 comments:

  1. GR 31 je prelepa boja, ja je obozavam i vec sam na pola bocice. :) Vidim sopping je fenomenalno prosao! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, zaista je neobican i bas nekako efektan. I meni se jako dopada, tako da me i ne cudi sto ga toliko koristis. :)

      Delete
  2. Anonymous29/3/14 15:06

    Divna kolekcija! Hoces li nam mozda prikazati prva dva Aurina? Ne znam odakle si, ali 101 dinar u odnosu na nase skupe cene... bezobrazluk! :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala.
      Zeleni Aurin sam bas juce koristila u jednom manikiru, a ovaj drugi trenutno nosim, i slike su gotove tako da ce uskoro oba biti na blogu. :) Cena je i mene odusevila. Izgleda da im je neko snizenje ovih Aurinih lakova, jer ih imaju raznih u korpici i bas se moze svasta iskopati.

      Delete
  3. Najviše mi se sviđaju Gabrini lakovi, predivne nijanse :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu divne nijanse. Mene ova treca posebno asocira na Milka cokolade, ali videcu vec kako izgleda na noktima, jer ga jos nisam probala. :)

      Delete
  4. Koliko ljepotana, ali moj favorit su definitivno smajlići :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smajlici su simpaticni, ali videcu kako cu ih upariti i kako se drze na noktima. To je sledece na redu za probu. :)

      Delete
  5. Anonymous1/4/14 11:42

    Lovely haul! :)

    ReplyDelete
  6. krasni lakići, imam čak 4 od ovih :D
    smajlići preslatko izgledaju :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...